Admission Information 入學資訊

Undergraduate Admissions Information 大學部日間部招生
繁星推薦】【個人申請】【指考分發四技二專技優】【四技二專甄選運動績優轉學考

Undergraduate Extend Study Admissions Informaiton 大學部進修部招生
進修學士班 上課時間 / 每週一至五晚上18:30~22:00

Graduate Admissions - Master and PhD 研究所招生
碩博士招生

All categories admissions process and correct information please refer to AU Admissions office accouncement.
所有類別招生正確時程與相關資訊請以本校 [招生組] 公告為主。

Winner Express 得獎快報
[2015 iF Design Award] Asia University been world’s number 28.
[Students to participate in art and design international competitions] nation’s #1 university award from the Ministry of Education.
[Times Higher Education World University Rankings] Asia University as Asian top 100 university.
恭喜【德國iF設計獎】亞洲大學積分榮登全球第28名!
恭喜【學生參加藝術與設計類國際競賽評比】連續四年獲教育部獎勵全國第1名!
恭喜【英國泰晤士報全球高等教育評比】亞洲大學蟬聯亞洲區百大優良大學!
iF Design Award - product (1), communication (1)
iF Concept Design Award - global top 20 (1), finalists (3), selection (23)
Red dot Concept Design Award - Best of the Best (13), Concept Award (7), Communivation Award (52)
Young Pin Design Award - Gold Design Award(1), Special award(3), Selection(5), Industry enterprises selection(1)
International Invention Competition - International grand awards (3), first prize (1), special award (32), gold medals (99), silver medals (120), and bronze medals (83), 399 medals in total.
Students’ patent transfer to manufacturers signed a total of seven items with total of on million dollar signing bonus.
【德國IF設計獎】設計專業組獎項2件、設計概念獎全球前20名1件、概念獎3件、概念獎入圍23件
【德國Reddot紅點設計獎 】最佳獎13件、概念獎7件、獲獎52件,全球積分亞太區前15大、台灣第7名。
【新一代金點新秀設計獎 】金點獎1件、特別獎3件、入圍5件、產學企業優選1件
【國際發明競賽】共獲3座國際最大獎、1座大會首獎、32座特別獎、99金牌、120銀牌、83銅牌
【專利轉移】學生發明作品專利技轉與廠商簽約共7件,累計百萬簽約金

*亞洲大學百大排名列表 Asia University as top 100 university rankings